Ești în căutarea unui loc de muncă?

Târgul locurilor de muncă Oradea Job Expo va avea loc vineri, 6 octombrie, între orele 10:00-18:00.

Pe locuri, fiți gata, pregătiți CV-urile! Persoanele care caută un loc de muncă, precum și firmele care au nevoie de personal, pot să-și noteze în calendar data de vineri, 6 octombrie 2023.

În prima vineri din Octombrie, între orele 10:00 – 18:00, sub cupola Era Shopping Park, se va desfășura ediția a VII-a a Târgului de locuri de muncă, Oradea Job Expo.

Evenimentul este organizat de Inform Media, editor al cotidianelor Jurnal Bihorean și Bihari Naplo, precum și al site-urilor Bihon.ro și Erdon.ro. Partener instituțional al târgului este AJOFM Bihor.

Participanții la târg vor beneficia de mediatizare prin intermediul cotidianelor, pe rețelele de socializare, dar și pe site-urile editate de Inform Media.

Informații pentru înscriere ca expozant găsiți la numărul de telefon 0728.116.455 sau e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro

Angajatorii prezenți la edițiile precedente le-au apreciat ca fiind foarte reușite, atât prin prisma mediatizării și organizării, cât și în ceea ce privește numărul de participanți. Reprezentanții firmelor partenere au apreciat în mod deosebit faptul că vizitatorii târgurilor Oradea Job Expo chiar doreau să își găsească loc de muncă.

Un număr important de companii locale și-au manifestat deja interesul pentru ediția de toamnă a târgului.

Urmărește-ne și pe facebook: Târgul locurilor de muncă Oradea JobExpo

  • Partajați acest post

Lasă comentariu