Prezentare generală

  • Data inființării 18 februarie 2003
  • Sector Altele
  • Joburi postate 0
  • Vizualizat 245

Descriere companie

Înființată în 2003, Side Grup este o companie dinamică și flexibilă, care, prin istoricul avut, reușește să ocupe un loc fruntaș pe piața națională de curățenie și igienă.

Oferim clienților noștri o gamă largă de produse destinate aplicațiilor profesionale de igienă, curățenie și menaj pentru segmentele HoReCa, retail și industrial. Ca distribuitori ai produselor din portofoliul nostru reușim să oferim clienților noștri prețuri avantajoase care, împreună cu serviciile logistice de care dispunem, le asigură acestora reduceri de costuri semnificative.

Cu ajutorul celor 11 depozite deținute, avem capacitatea de a acoperi livrări la nivel național, indiferent de zonă, încercând de fiecare dată să răspundem nevoilor clienților noștri în cel mai scurt timp posibil.

Misiunea noastră este de a crea valoare pentru clienții nostri prin soluții competitive, servicii excelente și parteneriate de succes. De aceea produsele din portofoliul Side Grup au un standard înalt de calitate, iar dezvoltarea acestui portofoliu se bazează mereu pe cerințele semnalate din piață de la clienții noștri, respectând strict cerințele de calitate naționale și internaționale.