Despre Sabau Aurica Sorina

 • Vizualizate 7

Educație

 • 2008 - 2012
  Colegiul National “Avram Iancu” Stei

  Diploma Bacalaureat

  Colegiul National “Avram Iancu”, s-a ocupat de pregatirea mea pe partea umana si anume: limba romana, ca si limba materna, engleza, franceza, latina, dar si materii de baza precum istoria, geografia, mass-media, jurnalism, adaugandu-se si materiile optionale, precum psihologia, economia, sociologia, stiintele naturii, au influientat cultura generala, insa si dezvoltarea mea la nivel conversational, social si personal.

Experiențe

 • 2018 - 2018
  ARENA ROMANIA SRL

  Casier

  Pozitia de casier/ vanzator prevedea ca si principala activitate vanzarea si incasarea produselor din magazin. De asemenea, aveam indatorirea de a receptiona marfa primita, pe care ulterior o redistribuiam care sediul de baza.

 • 2018 - 2019
  BACUROM SRL

  Asistent manager

  Aceasta companie activa in domeniul transportului de animale vii. Activitea de baza era intocmirea diferitelor documente de transport, programari pentru vizitele medicului veterinar care determina starea de sanatate a animalelor si intocmea pasapoartele acestora in baza nr de identificare existent pe crotaliile din ureche, dar si CMR-uri pentru a asigura corectitudinea datelor aflate pe
  acestea.
  O alta activitate era cea de gestiune, in timpul unui transport, animalele selectate pentru transport, erau trecute dintr-o companie in alta cu ajutorul unor programe.

 • 2019 - 2020
  BRD FINANCE IFN SA

  Agent servicii clienti

  Ca si Agent servicii clienti, prestam vanzarea de servicii bancare in magazinele HYPERMAKET CARREFOUR sau DEDEMAN (carduri de credit, credit de nevoi personale sau credite se consum) si aveam ca si obligatie de baza, consilierea clientilor pentru stabilirea nevoilor acestor, insa in concordanta cu gradul de indatorare la care se incadrau, grupul de credite pe care-l puteau accesa, dar si stabilirea credibilitatii lor.
  Vanzarea creditelor se facea prin promovarea acestora prin diverse mijloace: prin pliante, verbal sau telefonic.

 • 2020 - 2023
  FAIST MEKATRONIC SRL

  Inspector calitate

  Ca si Quality Inspector fac parte din marea familia a QA’ului, iar principala activitate este inspectarea pieselor din productia de piese/ componente auto ale unor mari producatori (BMW, Volvo, FERRARI, Porche, etc.) si telecomunicatii (ERICSSON).
  Locul de munca se desfasoara in Turnatorie, unde piesele se toarna cu ajutorul matritelor din cadrul companiei din diferite tipuri de aluminiu.
  Inspectia pieselor se face din 2 in 2 ore conform fisei postului, insa in cazuri exceptionale sau de urgenta, verificarea se face si mai repede. La pornirea turnarii, trebuie sa validez vizual prima turnare, mai apoi se valideaza dimensional de catre CMM. Orice neconformitate trebuie semnalata prin masuri preventive si corective, luate impreuna cu cei din productie.

 • 2023 - în prezent
  CAVALLI WOOD INTERIORS

  Responsabil calitate

  Sunt Quality Responsible in domeniul manufacturarii volanelor, dar si a altor componente pentru domeniul auto.
  Jobul presupune inspectia zilnica a part-urile NOK, dar si tinerea calitatii la cele mai inalte standarde
  Abilități și competențe dobândite:
  FMEA, PPAP, IATF 16949, iso 9001 2008 quality management system

Limbi străine

Engleza
Avansat
Spaniola
Avansat
Italiana
Începător

Portofoliu

Aptitudini

Adaugă recenzie

 • Rating general 0